Urbanismus Final



To, co jsem nestihla zobrazit, zkusím popsat 
Město - jaké, pro koho je: není to rezidence Prahy, ale zároveň není její obrovská kopie. Je to nové  soběstačné město, které klade důraz na ekologie. Je to město pro lidí, pro klidný život v přírodě, ale se všem, co je potřeba pro současný život. Univerzita pro další rozvoj, divadla a knihovny pro užívání si života a vzdělání. Příroda v parcích, uvnitř budov, za městem a uvnitř .
Zónový model města
Poslední pasy jsou pro rodinný domy a zemědělce. Mají přístup k zahradam, což jsou za městem a jsou v pěší dostupnosti do centru čtvrti (růžová barva). Centrum čtvrti tvořen multifunkčními budovami. Kanál, který jde směrem k jezeru centrem čtvrti je lákavé místo jako pro bydlení, tak i pro kancelářské místnosti. 


Každá ulice je park, buď to dálnice určena pro dopravu, stejně má kolem sebe příjemný a bezpečný prostor pro procházku. Uvnitř bloku je taky zeleň: stromy a květiny jako zdroj vizuální inspiraci a klidu, ovoce a zelenina.

Kanál, promenáda a jak to funguje (lávky, lavičky a fontána)



Celé město se skládá se šesti podobných čtvrti, jediná věc, co se na tom liší - budova, což zavírá náměstí s fontánou: knihovna, univerzita, muzeum, divadlo, administrátivní budovy




Комментарии

  1. Nejsem v Česku, a kvůli tomy kdybyste volali na mobil, tak nemám možnost odpovědět.

    Posílám login v Skype: leragraschenko

    Jinak čekám na odkaz na Google Hangouts, jak bylo uvedeno předem

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий